Galleri Uggerby Galleri Uggerby

Uggerby: Tolstrupvej 1· Uggerby· 9800 Hjørring Tlf. 98 97 51 41
 
Lønstrup: Strandvejen 89· Lønstrup· 9800 Hjørring· Tlf. 40 52 51 42
 
Christina Kjelsmark

Christina Kjelsmark

Christina Kjelsmark

Christina bor og færdes midt i den vestjyske natur tæt på hede, fjord og hav. Her samler hun inspirationen til sine malerier og her udfordres hun gang på gang til nye motiver.
Flere gange årligt rejser hun ud og oplever andre kulturer. I bl.a. Kenya er hun blevet inspireret af Masaiernes dans, af Løvernes brølen og de uendelige vidder.
På Færøerne isolerer hun sig i perioder, hvor hun har tid til at fordybe sig i den storslåede natur. I Toscana bliver det italienske lys og stemning grundlaget for en billedserie og en kursus række, mens målet næste gang bliver Island på hesteryg. Fælles for rejserne er at opleve steder, hvor menneskets og dyrenes liv er underordnet naturens kræfter. Det er lyset, de store vidder og den rå natur, der fascinerer hende - og så fuglene, terner, lunder, lomvie, måger og det liv og den lethed som fuglene tilføjer landskabet. Danmarks eneste fuglefjeld i Bulbjerg har lagt motiv til mange af hendes malerier og det samme har øen Mykines, den yderste ø mod vest i det færøske øhav, hvor over 1 million lunder har slået sig ned. Christina regner næsten med at hun har malet hver eneste en….
Hendes indtryk bearbejdes med akrylmaleri på lærred, det ene øjeblik i lette og sanselige beskrivelser og lyse farver, det andet i abstrakte, fabulerende og ekspressive linjer.

Christina er født 25.07.1969
Udd. Cand. Mag i Kunsthistorie og Samfundsfag. undervist ved VUC og HF siden 1995.
Forfatter til en række fag- og hobbybøger om bl.a. akrylmaleri og har eget forlag.

Læs mere om Christina Kjelsmark her

S2. Færøerne, Mykines
Olie på lærred uden ramme
30 cm x 30 cm
Pris: 3.300,-kr.
 
S2. Færøerne, Mykines
 
S3. Færøerne, Mykines
Olie på lærred
50 cm x 50 cm
Pris: 5.500,-kr.
 
S3. Færøerne, Mykines
 
D1. Sommer på Mykines
Akryl på lærred
50 cm x 50 cm
Værket er solgt
 
D1. Sommer på Mykines
 

Til oversigt over kunstnere